Buna ziua!
Cred ca v-ar fi necesar un studiu de piata (suna pompos, dar cam acolo s-ar incadra) pt ca depinde f mult de zona in care vreti sa va desfasurati activitatea....Cel mai bine intrebati-va prietenii, rudele, vecinii, oamenii pe strada, daca ar fi interesati de un astfel de proiect in zona si cat ar fi dispusi sa plateasca pt o paine realizata prin metode traditionale.
De asemenea, trebuie sa va ganditi unde vreti sa o comercializati: la sediul d-voastra, unde o produceti? sau si in alte magazine? Daca doriti sa o comercializati in alte magazine, intrebati in respectivele magazine daca ar fi interesati de oferta d-voastra, iar daca da, care ar fi conditiile (rulaj, pret, etc.).
In acest mod cred ca veti obtine informatii personalizate, pt ca in comert nimic nu este universal valabil....
In ceea ce priveste autorizatiile, sigur aveti nevoie de Aut. sanitara, sanitar-veterinara (probabil), PSI...., se asemenea, va trebui sa obtineti si licenta de fabricatie, pt ca lucrati in productia alimentara.....si probabil mai sunt....
Numai bine si mult succes in demersul d-voastra va doresc!
p.s. eu as cumpara daca as trece pe langa cuptorul d-voastra in drumurile mele zilnice...:D