avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vanzare cumparare locuinta copil minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vanzare cumparare locuinta copil minor

Buna ziua!
Eu si sotul meu detinem un apartament locuita sociala de 9 ani. Socrul meu vrea sa ne faca acte pe o casa la tara. Cum ne aflam in imposibilitatea de a accepta acest lucru datorita faptului ca suntem chiriasi intr-o locuinta sociala, m-ar interesa daca socrul meu poate face act de vazare cumparare sau donatie fetitei mele minore si daca acest lucru afecteaza in vreun fel continuarea folosirii lcouintei sociale. Sau daca exista o alta modalitate de a intra in posesia casei de la tara. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 15:13, 30 Decembrie 2013
poate sa faca. ii trebuie insa aprobare de la DGSPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta sociala ContSters255499 ContSters255499 Buna ziua! Locuiesc impreuna cu sotul si fetita mea in varsta de 9 ani intr-un apartament - locuinta sociala de 8 ani. Parintii sotului meu au construit o ... (vezi toată discuția)
Donatie catre minor eddyb19 eddyb19 Buna ziua, Va retin atentia si va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti la urmatoarea speta : Tata a divortat de mama mea naturala si s-a recasatorit in ... (vezi toată discuția)
Ajutor! George_Vlad George_Vlad Buna ziua, Am si eu o problema de lamurit. Ma rog, nu este personala ci a unei rude. Aceasta persoana "a mostenit "de la parintii ei o camaruta de locuit ( ... (vezi toată discuția)