avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale In cazul cesiunii de parti sociale, cine completeaza ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

In cazul cesiunii de parti sociale, cine completeaza actele la Registrul Comertului, vechiul sau noul asociat?

In cazul schimbarii asociatului unic si administratorului unei societati ( prin cesiune parti sociale ) ma intereseaza cine completeaza actele la Registrul Comertului, necesare pentru operarea acestor modificari? ( cererea de inregistrare, cererea de depunere/mentionare acte, etc.)
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:30, 30 Decembrie 2013
Cel care vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinregistrare cesiune la reg com pkey pkey Am si eu o intrebare. Am avut un SRL in care eram asociat unic. Am cesionat-o cuiva am facut cesiune parti sociale, decizie asociat unic .....etc, proces ... (vezi toată discuția)
Documente necesare transmitere parti sociale srl Paul.Ardelean Paul.Ardelean Detin un SRL, sunt asociat unic si as dori sa cesionez total partile sociale unei alte persoane. (firma este in functiune, nu are datorii). Imi puteti spune ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la functia de administrator firma si asociat Constanta Loga Constanta Loga Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la intrebarea:Care sunt actele necesare ce ar trebui depuse la registrul comertului pentru iesirea dintr-o societate ... (vezi toată discuția)