eram la servici cand un coleg a inceput o cearta acesta amenintandu-ma ca ma bate si facand o miscare gresita m-am speriat si l-am lovit in fata, acesta stand in spital 7 zile ; acesta spunandu-mi ca ma da in judecata, ce sfaturi imi puteti da sau ce pedeapsa risc, in instanta as putea dovedi ca el a inceoput cearta si m-a amenintat, avand 1 martor.
pai eram la servici aproape de terminarea programului cand colegul a inceput sa ma ameninte ca ma bate(fiind amenintat inca o data de acesta, mai demult) venind spre mine l-am lovit cu pumnul drept in obrazul lui stang. am dat declaratii amandoi la servici, eu fiind convins de cei de la servici sa imi dau demisia. Acum victima a iesit din spital dupa 7 zile si m-a sunat sa imi spuna ca se duce la politie sa scoata certificat medico-legal si daca nu ii dau o suma de bani(care o sa o stabileasca el, daune pt spitalizare si daune morale) ma da in judecata si oricum o sa ii platesc cheltuielile de judecata, asa sutine el.
Trebuie sa vedeti cate zile de ingrijiri medicale va avea trecute in CML, in functie de asta se va face si incadrarea faptei dvs, probabil ca va depune plangere penala si va astepta sa-l despagubiti in schimbul impacarii, in functie de situatia de fapt, de declaratiile martorilor, puteti invoca legitima aparare pentru a incerca sa inlaturati caracterul penal al faptei. Din descriere inteleg ca ati actionat pe fondul tulburari si sub imperiul temerii pentru integritatea dvs, personal, apreciez ca fapta dvs a fost facuta in legitima aparare.
Amenintari
ionicaclaudia
Buna seara, sunt amenintat de cateva zile de cateva persoane care fac parte dintr-o familie, ca ma vor omori si ca ma pandesc prin locurile unde frecventez. ... (vezi toată discuția)