As dori sa stiu daca fac contractul pe 31 decembrie 2013 , pot plati contributia pe luna decembrie pana pe 25 ianuarie 2014? Se plateste pentru toata luna sau doar pentru o zi din luna? Am inteles ca nu se poate plati retroactiv? Deci nu castig nimic daca fac contractul maine ? Mentionez ca am ramas fara servici si fara somaj la 1 decembrie si vroiam sa nu pierd luna decembrie la vechimea pentru pensie.
Se va plati doar pentru o singura zi , intrucat contractul de asigurare isi produce efectele de la data înregistrării acestuia la casa teritorială de pensii.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.