avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa I pentru pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa I pentru pensionare

Va rog sa ma ajutati cu calculul pentru reducerea varstei de pensionare: cand ar trebui sa depun dosarul de pensionare?
sunt nascut 11 feb 1962
am vechime grupa I: 5 ani 6 luni si 18 zile(sunt aici incluse cele 9 luni ca topitor metale in formare)
am vechime in grupa speciala: 21 ani 7 luni si 12 zile
mai am 2 ani armata(marina) + 2 luni grupa II

Alte discuții în legătură

Calcul varsta pensionare ionilie2013 ionilie2013 barbat 51 ani am lucrat 18 ani in grupa 1 intre 1982-2005 si as dori sa stiu daca se mai calculeaza varsta de pensionare prin scaderea cu 6 luni la an pentru ... (vezi toată discuția)
Vă salut!am 32 de ani de muncă...din care 11 ani în grupa ... Neluto Neluto Vă salut!Am 32 de ani de muncă...din care 11 ani în grupa a doua!Am și 18 luni de armată. Aș putea să ies la pensie anticipat?Vârsta mea e de 60 de ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare MaioruNicu MaioruNicu Sunt nascut pe 24-11-58 , am ovechime de 18 si 6 luni in grupa 2-a, 9luni somaj,14 ani si 7luni fara grupa[actualul loc de munca].Cand pot iesi la pensie ... (vezi toată discuția)