avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vă salut!Am 32 de ani de muncă...din care 11 ani în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vă salut!Am 32 de ani de muncă...din care 11 ani în grupa ...

Vă salut!Am 32 de ani de muncă...din care 11 ani în grupa a doua!Am și 18 luni de armată. Aș putea să ies la pensie anticipat?Vârsta mea e de 60 de ani.Cu mulțumiri!
Cel mai recent răspuns: Neluto , utilizator 05:34, 5 Ianuarie 2022
Incepand cu Mai 2023 (daca sunteti nascut in inauraie 1962), va puteti pensiona pentru limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare , adica 61 ani si 4 luni
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare MaioruNicu MaioruNicu Sunt nascut pe 24-11-58 , am ovechime de 18 si 6 luni in grupa 2-a, 9luni somaj,14 ani si 7luni fara grupa[actualul loc de munca].Cand pot iesi la pensie ... (vezi toată discuția)
Calcul iesire la pensie nitucornel nitucornel Buna ziua . Am lucrat 16 ani in gr.1 de munca , total 23 ani cotizatie. Nascut in sept. 1960. Unde ma incadrez si la ce varsta pot iesi la pensie , chiar si ... (vezi toată discuția)
Pensionare bobe tincu bobe tincu barbat nascut in 06.10.1952, vechime in munca de 37ani si 5 luni, in grupa II 19 ani . cand pot sa ies la pensie sau daca in acest moment pot sa ies la pensie ... (vezi toată discuția)