avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redeschiderea U.P. in cazul infractiunii de lovire si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redeschiderea U.P. in cazul infractiunii de lovire si alte violente

In cazul in care am descoperit probe sau imprejurari noi , care este perioada in care pot cere redeschiderea U.P.pt. lovire si alte violente - 15 zile IML ?

Am apelat la serviciile unui detectiv particular, iar respectivii au fost filati, li s-a pus o fata pe cap, si au recunoscut.Cu filmarea m-am dus la politie, si-au recunoscut intr-un proces verbal ca isi insusesc vina si ca le pare rau. Ei la inceput nu au recunoscut, si au scapat. Respectivii au fost inregistrati si pt. droguri... tot din cauza respectivului detectiv, asa si-au recunoscut si fapta comisa asupra mea :)

Nu vreau sa-i las sa scape atat de usor...
Ultima modificare: Joi, 2 Ianuarie 2014
saaaaaaaaapoiii, utilizator
In ordonanta (sau rezolutia) primita de la procuror aveti un termen. Totusi, faceti o cerere catre primul procuror al parchetului. Bafta!
Mergeti si vorbiti cu procurorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loviri si alte violente - plangere penala dalv dalv Buna ziua, Am depus o plangere penala pentru loviri si alte violente la politie In urma icidentului cu persoana respectiva am fost bruscat, zgariat (nu am ... (vezi toată discuția)
2 dosare penale Postasu1994 Postasu1994 Buna ziua,am și eu o întrebare dacă mă puteți ajuta.Am doua dosare penale primul este din anul 2016,lovirea sau alte violențe băiatul cu care m.am ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii penale sau impacarea partilor ? cezarad cezarad Am o intrebare. Intr-un dosar, o persoana a fost atacata de mai multi indivizi si batuta. Incadrarea juridica - loviri si alte violente, art. 193 NCP ;i ... (vezi toată discuția)