avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pot rezilia contractul cu operatorul de telefonie ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pot rezilia contractul cu operatorul de telefonie mobila fara a plati taxa de reziliere?

Buna ziua! in cadrul unei asociatii sportive cu personalitate juridica din cadrul armatei am incheiat un contract cu un important operator de telefonie mobila Co.... pentru un numar de 4 abonamente pe numele meu.a trecut un an de la incheierea contractului,doresc rezilierea acestui contract fara a plati taxa de reziliere.Este posibil acest lucru?
Sau macar este posibila portarea acestor abonamente pe persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:20, 2 Ianuarie 2014
- studiati cu mare atentie ”puricii” (acel intentionat minuscul text) din clauzele contractuale;
- au avut grijă cei de la acea firma sa va aibe la mână (puteti găsi pe net destule scandaluri cu acea firmă).Penalizarile si tot felul de metode nerusinate de a fura clientul, pretinse convorbiri cu numere scurte, servicii nefolosite de client etc etc nu le sunt străine potrivit postarilor de pe net.
Nu pot citi contractul ca e facut intre asociatia cu personalitate juridica si Co...
Eu doresc sa stiu daca exista baza legala sa solicit incetarea contractului fara taxa de reziliere,mai ales ca mi se retine si contravaloarea abonamentelor pe statul de plata.
Nu puteti cere rezilierea daca ei isi respecta angajamentele luate prin contract (aveti semnal, nu a crescut tariful, n-au scazut minutele etc.)
Puteti incerca denuntarea unilaterala a contractului insa n-o veti obtine fara sa fiti obligat la plata unor despagubiri - nu e vorba de taxa de reziliere ci de despagubiri pentru ca nu respectati perioada contractuala.

In privinta schimbarii titularului de contract, ma indoiesc ca veti reusi in perioada de derulare a contractului insa puteti incerca: scrieti-le un e-mail si argumentati-va cererea cu motivele pentru care doriti asta. Poate gasiti intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)
Abonament orange reziliat Alexander12393 Alexander12393 Buna Ziua/Seara Mi-am facut un abonament Orange prin Noiembrie si fata de la reprezentanta Orange mi-a spus ca trebuie sa platesc primele 2 luni ale ... (vezi toată discuția)
Taxe de reziliere abuzive in contractele de telecomunicatii OanaCiulei OanaCiulei Buna tuturor, Dupa cum bine stiti, toate companiile de telecomunicatiii au in clauzele lor contractuale aplicate taxe de reziliere, in cazul in care vrei ... (vezi toată discuția)