avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trimitere prin posta sau online
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Trimitere prin posta sau online

In ce art se prevede ce se poate trimite prin posta sau online la Judecatorii ,tribunale ,etc. si care sunt datele ce se considera in TERMEN,cele ale expedierii sau cele de primire la Judecatorie ? Va multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:37, 2 Ianuarie 2014
Comunicarea se face prin orice mijloc care poate asigura dovada trimiterii si a datei de expediere (cea care va fi avuta in vedere). Astfel de mijloace sunt posta, fax, e mail.
Prin mail pot trimite la judecatorie fotocopie dupa chitanta privind taxa de timbru platita pe numele meu la posta ?Nu este obligatoriu sa trimit originalul ?multumesc
In acest caz este obligatoriu ca originalul sa fie depus la dosarul cauzei. Deci fie depuneti la registratura instantei, fie cu posta dar cu valoare declarata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere amanare proces civil georgeeugen georgeeugen O cerere de amanare intr-un proces civil poate fi transmisa prin email? In cazul in care este posibil, care este cadrul legal? (vezi toată discuția)
Chitanta taxei de timbru trebuie depusa personal sau de alta persoana? ken ken Buna ziua. Intr-o cauza-plangere contra unui proces verbal la o contraventie rutiera, chitanta originala care dovedeste plata taxei de timbru trebuie depusa ... (vezi toată discuția)
Judecatoria nu recunoaste ca am trimis dovada platii taxei de timbru!! Costin Savescu Costin Savescu Buna ziua, Ma aflu in situatia in care am platit taxa de timbru si timbre judiciare, corect, cum mi s-a cerut de catre judecatoria sector 4 Bucuresti si din ... (vezi toată discuția)