avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masaje erotice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masaje erotice

Buna ziua , sint propietarul al unui apartament intr-o vila tip duplex,propietarul celuilalt apartament a inchiriat la o firma care a deschis un salon de masaj erotic.
Intrare in aceasta vila este comuna ,se intra intr-un hol si acolo sint cele doua usi de la apartamente. Sint deranzat nonstop de clienti acestui salon de masaj erotic incepind cu suatul la usa mea ....X-(.si terminind cu tot felul de zgomote erotice (tipete,urlete.gemete etc) care se aud tot timpul nopti.
Vreau sa stiu daca aceasta activitate este legala intr-o locatie de acesti tip (duplex) ?, eu si familia mea suportind acest calvar zi si noapte..La cine sa ma adresez pentru reglementarea acestei situati? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: tavy49 , utilizator 17:31, 2 Ianuarie 2014
In primu rand puteti chema politie daca zgomotul se produce in intervalul orar 22-7 sau 13-17 pntru tulburarea linistii publice
Intervalul orar este altul , potrivit Legii nr.61/1991 : tulburarea liniştii locatarilor între orele 22,00-8,00 şi 13,00-14,00 de cãtre orice persoanã prin producerea de zgomote, larmã sau prin folosirea oricãrui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuinţele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat în imediata vecinãtate a acestora
Pentru zgomote intime nu cred ca se poate aplica amenda.

politia insa ar putea sa ajute din alte motive pentru rezolvarea problemei...
Buna seara, pentru deranzearea linistei stiam ca pot apela la politia comunitara dar pentru incetarea activitati acestui salon erotic pe cai legale nu se poate face nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice sandyprs sandyprs Buna ziua. Recent am inceput sa renovez un apartament. Imi souneti va rog care este programul legal de respectare a linistii? As dori sa imi dati si legea care ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii - interval orar Larisa-Lory Larisa-Lory Exista in legea asociatilor de proprietari stipulat intervalul orar in care sa nu se faca lucrari de reabilitare in apartament.? Daca da as dori sa stiu legea ... (vezi toată discuția)
Nelămurire amendă legea 61 abe_eugen8920 abe_eugen8920 Am o întrebare dacă mă poate ajuta cineva. După ce am ieşit de la muncă, am fost acasă la un coelg de muncă unde am petrecut câteva ore. Pe la ora ... (vezi toată discuția)