avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Infiere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Infiere minor

sotul meu are dintr-o relatie anterioara un copil minor de 4 anisi 6 luni i a fost incredintat minorul si i-a fost cerut mamei pensie alimentara de 1200000 lei ia nu s-a interesat de 4 ani de copil ,mentionez ca a abandonat copilul in spital si tatal a aflat din neamuri ca copilul e in spital , .In acest moment vrem sa ne casatorim si eu as vrea sa infiez minorul tinand cont ca de la varsta de 6 luni eu il cresc impreuna cu tatal mama naturala zicand ca nu o intereseaza de copil si semnand si un document cu martori ca renuta la copil in favoarea tatalui .Cum se procedeaza? ce pot face ?

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui mamei în certificatul de naștere. se poate asta prin înfierea minorului dintr-o relație extraconjugală? asyaf asyaf Sotul meu dintr o relatie are un copil de 8 ani .acest copil i a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca in 2011 .mama naturala nu s a interesat de copil ... (vezi toată discuția)
Pentru infiere mihaitatacaneala mihaitatacaneala Buna ziua. Acum 1 an si 5 luni s-a nascut o fetita in urma unei relatii a sotului meu cu o alta femeie. Aceasta nu a dorit copilul si a vrut sa-l lase in ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor catre tata - relatie extraconjugala tudorct tudorct Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti ce se intampla in cazul unui proces de incredintare a minorului catre tata. Copilul este rezultatul unei relatii ... (vezi toată discuția)