Sotul meu dintr o relatie are un copil de 8 ani .acest copil i a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca in 2011 .mama naturala nu s a interesat de copil si nici nu a platit pensia alimentara.Nu avem pretenții la plata pensiei vrem doar sa o infiez eu fiind casatorita legal cu tatal ,Mentionez ca minora nu avea documente legale mama abandonand o in spital .O crestem de la varsta de 5luni .in momentul emiterii documentelor de catre primaria sect1 mama naturala a semnat un document cu martori prin care renunta la drepturile materne.Noi vrem doar schimbarea numelui mamei pe certificatul de nastere a minorei .nimic altceva .
romascanu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Aparent, adopția de către soț a copilului celuilalt soț nu presupune o procedură complicată. Cu toate acestea nu v-aș sfătui să vă apucați singuri, înainte de a purta măcar o discuție cu un avocat.
Bunăoară, instanța poate trece peste refuzul părintelui firesc de a consimți la adopție, dacă se dovedește că refuzul este abuziv și... Și alți „dacă”/mai sunt și alte condiții, dar să ne oprim deocamdată la această dovadă, care nu se poate face doar afirmând că (iertați exprimarea improprie, dar sugestivă) v-ați uitat în stânga, în dreapta și văzând că nu este nimeni, ați constatat că nu nu se poate vorbi cu ea. E nevoie de mai mult. Va fi necesar să aflați unde poate fi citată.
buna ziua e plecata in Italia are alta relatie acolo alt copil minor .singura legatura e fb ul .Copilul nu stie de problema asta si nu cred ca e cazul sa stie .incerc sa o menajez dar as vrea si sa rezolvam problema. Teama mea e ca se trezește peste noapte si vine si vrea sa o ia desi tinand cont ca nu a interesat o pana acum ...
Infiere minor
aniela 2
sotul meu are dintr-o relatie anterioara un copil minor de 4 anisi 6 luni i a fost incredintat minorul si i-a fost cerut mamei pensie alimentara de 1200000 ... (vezi toată discuția)