avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme ENEL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme ENEL

Buna ziua,
Am o casa de vacanta intr-o localitate din Prahova unde curentul este furnizat cu o calitate deplorabila. In loc de 220-240 V, pe retea sunt adesea 180, 160 am avut chiar si 142 volti, masurati cu tensiometrul. Nimic in casa nu functioneaza cum trebuie si am impresia ca stau la lumina lumanarilor. Am reclamat, dar cand a venit echipa era un moment "favorabil" si minima a fost de 202. (Mentionez ca am trifazic si problemele se intampla pe toate fazele). Drept urmare, Societatea Electrica mi-a raspuns in scris ca vor face in viitor imbunatatiri pe retea avand in vedere ca, intradevar, suntem la limita inferioara a furnizarii prevazut in ordinul ANR. Cum pot sa dovedesc ca nu sunt la limita inferioara ci mult sub ea? Alta sezizare? O dare in judecata? Sa apelez la un expert agreat de tribunal care sa vina sa-mi faca masuratori? Exista un avocat pe aici care vrea sa preia aceasta cauza? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:07, 3 Ianuarie 2014
Puteti sa depuneti o sesizare la O.P.C., in acest sens.
Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia (Ploieşti)
Adresa: Ploieşti, Str. Industriei nr. 111, cod 100514
Tel.: 0244/576.436
Fax: 0244/576.643
E-mail: prahova@opc.ro
Multumesc. O sa fac asta, si le voi trimite copie dupa reclamatie celor de la Electrica. Dar as fi vrut si ceva mai proactiv.
Alta solutie nu ar mai exista decat o actune in instanta - modalitate care necesita mai mult timp si cheltuieli aferente .

.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil sa ne alegem furnizorul de energie electrica? Adriantot Adriantot Am gasit urmatoarea informatie pe site-ul http://www.eon-energie.ro/ro/despre-energie/legislatie/ [quot]În conformitate cu prevederile Directivei 54/2003 a ... (vezi toată discuția)
Obligativitate montare senzori wireless oldgeorge oldgeorge Obligativitate montare senzori wireless? Buna ziua, prezint situatia: Bloc 12 garsoniere/etaj, 9 etaje. Seara, cand am venit acasa si am observat ca nu sunt ... (vezi toată discuția)