Buna seara
Mama mea si-a depus dosarul de pensionare pe caz de boala in noiembrie 2011 la Cabinetul de Expertiza medicala in localitatea din care facem parte. Raspunsul i s-a dat in luna februarie cand i s-a comunicat verbal ca s-a respins dosarul, fara nici o decizie. Dupa o zi, mama mea sfatuita de oameni in stiinta de cauza, a revenit la Cabinet si a cerut in scris raspuns...adica Decizia. A stat la usa cabinetului de la ora 8 dimineata pana seara la 19, timp in care domnita o chema inauntru in cabinet, dupa aceea spunea sa mai astepte, iar in final i-a dat o Decizie care se vedea ca nu este semnata de Bucuresti pentru ca stampila era trasa la xerox. Ceea ce consta ca dosarul nu a fost trimis pana atunci la Bucuresti, bineinteles, tin sa mentionez ca din noiembrie si pana in februarie mama mea a mai fost si s-a mai interesat de dosar si doamna doctor zicea ca este la Bucuresti.
In ziua in care a mers sa ceara Decizia, a facut o contestatie in care a invocat legi pe care le-a incalcat doamna, iar doamna a tot insistat sa nu mai inregistreze contestatia ca nu are nici un rost, ca acum ii da Decizia sau in cazul in care vrea sa o inregistreze sa stearga anumite aspecte din care erau invocate in contestatie.
A inregistrat pana la urma contestatia, si intr-un tarziu a primit si Decizia nefavorabila.
In urmatoarea zii mama a mers cu o contestatie la Decizie si cu copie dupa dosarul de pensionare.Nu a vrut sa ia Dosarul de pensionare copie, ci doar cel original, a inregistrat si contestatia foarte iritata, si am mai primit raspuns la contestatie in luna septembrie.
A trebuit sa se prezinte la Comisia de expertiza de la Brasov unde se rezolva contestatiile si bineinteles a fost respinsa in data de 16 octombrie 2012 , IAR DE ATUNCI MAMA MEA NU A MAI PRIMIT DOSARUL IN ORIGINAL.
Ne-am interesat de Dosar la Brasov, de acolo ni s-a comunicat ca a fost restituit ca Cabinetul de expertiza medicala in localitatea unde l-am depus!
Anul trecut, mama mea a mers sa isi ceara actele ei pentru o prealabila internare in care ii cere istoricul bolii...dar a primit raspuns ca nu se poate sa il dea. Mama a cerut sa i se spuna legal, de ce nu i se restituie dosarul, sau sa ii dea Dosarul sa isi legalizeze copiile. Nu a primit nici un raspuns concret decat ca nu se poate sa ii dea dosarul!!
EXISTA VREO LEGE PRIN CARE DOSARUL ESTE RETINUT DE ATATA TIMP SI NU IL RESTITUIE MAMEI MELE???
As dori sa depun o cerere prin care sa imi raspunda in scris motivul nerestituirii dosarului, dar trebuie sa stiu daca exista sa nu vreun motiv legal de il tine la dansa.
Cel mai recent răspuns:
ella_ms86 , utilizator
19:38, 13 Ianuarie 2014