avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS sanatate pe depozit bancar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS sanatate pe depozit bancar

Ca orice om realist ,care a lucrat sau lucreaza la o companie de stat am strans niste bani, nu f.multi,bani albi pt.zile negre si mi-am constituit niste depozete bancare.In noembrie 2012 am fost disponibilizat beneficiind de ordonanta 116/2006 pt. o perioada de 2 ani. In primul an am platit toate darile pentru un brut de aproximativ 2100 lei. In al doilea an mi se plateste doar CAS sanatate. Un prieten mi-a spus ca o sa platesc CAS sanatate si pentru dobanzile acestor depozite, ceea ce nu i s-ar fi intamplat unui salariat. Nu mi se pare normal acest lucru, odata ce sunt inca platitor de CAS sanatate. Poate cineva sa ma lumineze? Chiar o sa platesc CAS pe aceste dobanzi?

Alte discuții în legătură

Bună seara ! o societate de asigurări refuză plata daunelor ... andrusceacpaunel andrusceacpaunel Bună seara ! O societate de asigurări refuză plata daunelor produse printr-un furt din locuință, in baza poliței de asigurare, motivând că furtul nu a ... (vezi toată discuția)
Contributie cnas neplatita ultimi 5 ani carrmen carrmen buna ziua. unchiul meu, plateste pentru pensie de aproximativ 30 ani.in momentul scindari casei de pensie de CNAS, in anul 2005, nu i s-a adus la cunostinta ca ... (vezi toată discuția)
Cass privind persoanele care nu realizeaza venituri vs. cass pentru dobanzi bancare trandafir2 trandafir2 Despre Cass privind persoanele care nu realizeaza venituri stim ca: Persoanele fizice care nu realizeaza intr-un an fiscal venituri de natura celor ... (vezi toată discuția)