avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar

Am luat un credit bancar in 2008 ,am platit pana acum mai mult decat dublu cu tot cu comisioane,taxe de admin.si toate cele ,mai am de platit pana in 2018 si as dori sa-i inched,adica sa platesc ce a ramas .
Intrebarea mea este ,mai platesc comisionul ala de inchidere de credit sau cum se face ,ce mai am de platit in afara de banii datorati bancii ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:35, 5 Ianuarie 2014
daca aveti un credit cu dobanda variabila nu s emai plateste comisionde rambursare anticipata, iar daca e cu dobanda fixa,m, comisionul a fost plafonat la maxim 1 % din ce platiti in avans.
Nu ma prea pricep ce inseamna cu dobanda variabila,eu stiu ca rata este fixa in fiecare luna,variaza doar dobanzile lor si comisioanele ,cand spun rata fixa ma refer ca am stabilit o suma fixa de rambursat pe toata durata imprumutului ,suma ce reprezinta banii imprumutati de la banca.
Va multumesc !
va scrie pe contract, probabil ca e fixa. uitati-va pe contract si vedeti cat va pretind comision pt rambursare anticipata, abia apoi mergeti si discutati cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire comisioane abuzive pentru un contract ipotecar inchis Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, [b] 1. As dori sa stiu daca am dreptul sa solicit bancii, copii cu absolut toate actele(contract de credit bancar ipotecar, actele aditionale, ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar Ale1980 Ale1980 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea problema. Inca de la inceput va scriu ca noi am fost neatenti si am crezut in banca \\"X\\" si in functionari. In ... (vezi toată discuția)
Comision rambursare anticipata de 10% GBC GBC Buna ziua! Am luat un credit de nevoi personale in decembrie 2015, iar acum as dori sa platesc anticipat 30% din creditul ramas de rambursat. De la banca ... (vezi toată discuția)