avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria intre un marocan si romanca si cetatenia ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria intre un marocan si romanca si cetatenia romana

Buna ziua ;as dori va rog FRUMOS daca puteti sa;mi spuneti despre o casatorie intre un marocan si romanca pe teritoriul romaniei ;ce documente are nevoie ?si dupa cat timp poate obtine cetatenia romana ? Si ca sa poata intra pe teritoriul Romaniei are nevoie de o invitatie cumva ? sau e suficienta viza ? El se afla in prezent in Maroc:
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Casàtorie cu un cetàtean din maroc ali81585 ali81585 Bunà seara, Mà numesc Alina si am 29 anni. Locuiesc in Italia,de aproape 10 ani si de 9 ani sunt impreaunà cu un marocan. Noi am vrea ... (vezi toată discuția)
Informatii despre casatoria cu un strain lorena-andreea lorena-andreea El este din Bangladesh iar eu sunt romanca si dorim sa ne casatorim.El nu a putut intra in tara deoarece nu a primit viza insa se presupune ca la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean marocan andi13 andi13 buna ziua as dori sa stiu daca ma pot casatori in romania cu un cetatean marocan venit in vizita,cu viza de turism ,sau ce acte sunt necesare pentru a ne ... (vezi toată discuția)