avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Domiciliul copilului nou nascut?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Domiciliul copilului nou nascut?

am o nelamurire daca poate cineva sa ma ajute.
daca parintii au domicilii diferite, copilul se naste in alta localitate decat cele de domiciliu ale parintilor..unde va fi declarat acesta?la primaria din localitatea unde a avut loc nasterea?domiciliul caruia dintre parinti il va lua?
multumesc, toate bune
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:44, 5 Ianuarie 2014
Nu are nicio legatura domiciliul copilului cu declararea nasterii acestuia.

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...
Domiciliul copilului este la parinti daca acestia au acelasi domiciliu sau daca parintii au domicilii diferite, parintele care declara nasterea va da la Starea Civila o declaraţie cu privire la domiciliul copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii fara certificate de nastere gigelas gigelas O femeie a nascut un prim copil. Aceasta nu avea niciun fel de act de identitate. Ulterior,copilului nu i s-a facut certificat de nastere (probabil din cauza ... (vezi toată discuția)
Inregistrare nou nascut/domiciliul parintilor difera andreea0011 andreea0011 sunt casatorita si urmeaza sa nasc in cel mult o luna. am acelasi nume cu al sotului,doar adresa de domiciliu difera de a acestuia. socrul meu este ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere Glont20 Glont20 Buna seara , va rog sa ma ajutati , am o problema cu certificatul de nastere , defapt nu il am , am 20 de ani si nu sunt inregistrat in baza de date , am ... (vezi toată discuția)