avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce drept am eu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce drept am eu

Buna. Sunt casatorita de 3 ani .Sotul meu a mai fost casatorit legal si are un copil din prima casatorie. Casa este a lui ,este donatie de la tatal lui. Noi nu avem copii. As vrea sa stiu ce drept am eu si ce drept are fata lui. Este donatie facuta innainte sa se casatoreasca prima data.
Cel mai recent răspuns: Mary355 , utilizator 23:43, 8 Aprilie 2009
MULTUMESC MULT.

NU IMI DATI IDEI PENTRU CA IMI IUBESC SOTUL .ERAM DOAR CURIOASA.
Concluzia este urmatoarea : sa ma distrez cat traieste sotul meu. Dupa aceea va fi vai de pielea mea.:))
nu mi se pare corect !
Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2009
ContSters85659, utilizator
de ce?

Alte discuții în legătură

Dreptul de mostenire al sotului supravietuitor nicole71 nicole71 Buna ziua! Fratele meu este divortat, are doi copii din casatorie, un apartament care nu a fost impartit cu fosta sotie, are o casa si un teren pe care le-a ... (vezi toată discuția)
Succesiune ametist ametist Soti fara copii. Unul dintre ei decedeaza. Cum se face succesiunea? Cine participa de drept la succesiune? Cui revine averea defunctului? (vezi toată discuția)
Moștenirea după decesul sotului ioanamirela1971@gmail.com ioanamirela1971@gmail.com Ce cota parte îmi revine după decesul soțului ,la un apartament achiziționat de sot înainte de casatorie,si la alte mosteniri dobandite de el dupa moartea ... (vezi toată discuția)