avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... discriminare la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

discriminare la locul de munca

Buna ziua,

Am relatat intamplarea mea pe forum in 16.03.2009.Am fost concediat cu art.65 alin 1 din codul muncii.
Azi am avut al 4 lea termen la tribunal in care s-au depus probele de ambele parti( inscrisuri, interogatorii.)Judecatoarea a admis din partea paratei ca proba interogatoriul meu(contestatar) fara sa intrebe avocatul meu daca are ceva impotriva acestui lucru.Din cate stiu eu, am fost concediat din motive ce nu tin de persoana angajatului, nu m-i s-a desfacut disciplinar contractul de munca, ba mai mult pe avocatul paratei la intrebat daca are ceva impotriva probelor depuse de noi.Problema este ca eu am cerut daune morale in val. de 40.000 RON si toate drepturile salariale cuvenite pe perioada judecarii, ne dorind integrarea la acea firma dupa ce in ultimile 3 luni am fost izolat intr-o magazie plina cu marfa pe post de birou, fara ferestre, fara caldura, imbolnavindu-ma de raceala la rinichi si inceput de ulcer gastroduodenal, toate probele care sa ateste aceste lucruri fiind la dosar.Parata a cerut pretentii de 80.000RON, ultimile 3 salarii sa le returnez si onorariul avocatului paratei.M-ai mentionez ca in intampinarea facuta de parata nu se aduc probe de natura economica ce implica desfiintarea postului, in schimb eu sunt calomniat ca nu faceam nimic("taiam frunza la caini) si de aceea eram in magazie sub stricta supraveghere a patronului.Ma poate ajuta cineva de specialitate cu un sfat, ca numai inteleg nimic din toate astea, oare chiar sa existe o asa mare influenta la justitie cand probele depuse de mine la dosar sunt foarte clare ca am fost discriminat, terfelit in toate felurile.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters82334 , utilizator 13:45, 8 Aprilie 2009
de ce nu va consultati cu avocatul care va reprezinta, el stie cel mai bine sa va indrume, cunoaste dosarul si este aparatorul dvs ales. in mod sigur are o strategie privind dosarul si chiar daca dvs vi se pare poate ca sunteti defavorizat in raport cu cealalta parte, probabil ca avocatul dvs face tot posibilul pentru a va reprezenta cat mai bine interesele. Si chiar daca hotararea de la fond nu va va fi favorabila, aveti si sansa cailor de atac.

av. J. Watkins
Ne-am consultat si am ramas muti de o asemenea decizie, se poate invoca un viciu de procedura in cazul in care accepti interogatoriul contestatarului, desi el a fost dat afara din motive ce nu tin de el ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogatoriul paratului olariudaniel olariudaniel buna ziua, sunt intr-un proces civil in calitate de reclamant iar in cererea de chemare in judecata am cerut si proba cu interogatoriu pentru parat dar fara a ... (vezi toată discuția)
Avocatul nu a reprezentat interesele clientului ContSters346864 ContSters346864 Buna seara, Bunica mea a contractat un avocat in actiunea de anulare act din pricina unei clauze de ingrijire neindeplinite. A pierdut procesul in fata primei ... (vezi toată discuția)
Contestare interogatoriu mihai1667 mihai1667 Sunt implicat intr-un proces civil in calitate de parat. Instanta a aprobat proba cu interogatoriu ptr partea reclamanta. S-a depus acest interogatoriu ... (vezi toată discuția)