avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Actiunii fondul proprietatii private
Discuție deschisă în Bursa de valori

Actiunii fondul proprietatii private

LA MULTI ANI ... va salut, cu respect...am intrat in posesia a 2 actiunii: 2 certificate de proprietate ale fondului proprietatii private( V5000 unitati de valoare) si 2 cupoane nominativ de privatizare cu valoare nominala de 975.000 lei vechi...nu sunt proprietar, proprietari au fost bunicii sotiei mele(decedati in prezent) - dansii nu au depus atat certificatele cat si cupoanele la nici un sif sau societate comerciala...intrebarea mea este: mai sunt valabile aceste actiuni si care este valoarea lor...unde ma pot interesa de cazul meu...???...va multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:08, 5 Ianuarie 2014
Nu mai sunt valabile daca nu au fost depuse pe la societati comerciale sau SIF-uri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni s.i.f. transilvania demianemeric demianemeric Tatal meu a fost actionar la S.I.F. Transilvania SA pe baza cupoanelor primite pe baza legii 58/1991, prin care fiecare român în vârstă de peste 18 ani a ... (vezi toată discuția)
Privatizare mebo - identificare nume dupa seria cupoanelor peterpan peterpan Buna ziua, Va rog din suflet sa ma sprijiniti cu o informatie., nu stiu exact cui sa ma adresez. Am scris la SIF Moldova dar nu au reusit sa ma ajute. Sunt ... (vezi toată discuția)
Cupoane de privatizare maermarian maermarian Buna ziua,am o nelamurire in privire cu acele cupoane de privatizare cu valoare nominala de 975000 lei.Am vazut ca se vand pe internet cele nedepuse la preturi ... (vezi toată discuția)