avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cupoane de privatizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cupoane de privatizare

Buna ziua,am o nelamurire in privire cu acele cupoane de privatizare cu valoare nominala de 975000 lei.Am vazut ca se vand pe internet cele nedepuse la preturi decente.Am si eu 4 cupoane de acest gen si 4 certificate care nu au fost depuse.intrebarea mea este:Se mai pot vinde aceste cupoane sau la ce se mai folosesc?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:36, 11 Martie 2015
Daca nu le-ati depus si sa fi obtinut certificate de actionat la o firma sau la sif-uri, nu mai aveti ce face cu ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiunii fondul proprietatii private Andreeas07 Andreeas07 LA MULTI ANI ... va salut, cu respect...am intrat in posesia a 2 actiunii: 2 certificate de proprietate ale fondului proprietatii private( V\\5000 unitati de ... (vezi toată discuția)
Privatizare mebo - identificare nume dupa seria cupoanelor peterpan peterpan Buna ziua, Va rog din suflet sa ma sprijiniti cu o informatie., nu stiu exact cui sa ma adresez. Am scris la SIF Moldova dar nu au reusit sa ma ajute. Sunt ... (vezi toată discuția)
Fonduri de proprietate privata lazarmaria lazarmaria Buna Ziua! Va scriu in numele parintilor mei, care detin 2 cupoane nominative de proprietate in valoare de 975.000 Rol si 2 Carnete cu Certificat de ... (vezi toată discuția)