avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fonduri de proprietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fonduri de proprietate privata

Buna Ziua!

Va scriu in numele parintilor mei, care detin 2 cupoane nominative de proprietate in valoare de 975.000 Rol si 2 Carnete cu Certificat de Proprietate in valoare de 25.000 unitati fiecare, nedepuse.
Am cautat prin google si am vazut, ca multi vor sa vanda aceste proprietati, dar nu stim daca si ei ar putea face asta, care ar fi mersul? Se poate vinde si cupoanele nedepuse?Unde s-ar putea vinde?

Multumim anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Cupoane privatizare grandanat grandanat Bine v-am gasit. Am si eu o intrebare pentru dvs. Parintii mei detin 5 cupoane de privatizare (2 pe numele lor si 3 mostenite de la parintii ... (vezi toată discuția)
Actiuni la firma alinamama alinamama Buna ziua! Tatal meu detine un certificat de actionar la o firma infiintata in 1991, actiunile au fost dobandite in urma alocarii prin schimbul unui nr cupoane ... (vezi toată discuția)
Actiunii fondul proprietatii private Andreeas07 Andreeas07 LA MULTI ANI ... va salut, cu respect...am intrat in posesia a 2 actiunii: 2 certificate de proprietate ale fondului proprietatii private( V\\5000 unitati de ... (vezi toată discuția)