avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiuni la firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiuni la firma

Buna ziua! Tatal meu detine un certificat de actionar la o firma infiintata in 1991, actiunile au fost dobandite in urma alocarii prin schimbul unui nr cupoane nominative de privatizare. In trecut a luat ceva dividende pe ele, dar acum nu stim ce sa facem cu certificatul daca mai este bun pentru ca firma am cautat-o pe internet si nu am gasit-o, am un nr de tel la care am sunat si nu raspunde nimeni. Se mai pot vinde actiunile astea sau ce pot face cu certificatul, mai foloseste la ceva ? As fi scris numele societatii, dar am vazut ca este interzisa mentionarea numelor pers juridice. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare certificat de actionar iry1 iry1 Buna ziua, Detin un nr. de 217 actiuni (care au fost dobandite in urma alocarii prin schimbarea unui cupon nominativ de privatizare), la societatea ... (vezi toată discuția)
Cupoane privatizare grandanat grandanat Bine v-am gasit. Am si eu o intrebare pentru dvs. Parintii mei detin 5 cupoane de privatizare (2 pe numele lor si 3 mostenite de la parintii ... (vezi toată discuția)
Fonduri de proprietate privata lazarmaria lazarmaria Buna Ziua! Va scriu in numele parintilor mei, care detin 2 cupoane nominative de proprietate in valoare de 975.000 Rol si 2 Carnete cu Certificat de ... (vezi toată discuția)