avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Cupoane privatizare
Discuție deschisă în Bursa de valori

Cupoane privatizare

Bine v-am gasit.
Am si eu o intrebare pentru dvs.
Parintii mei detin 5 cupoane de privatizare (2 pe numele lor si 3 mostenite de la parintii lor).

Cupoanele sunt urmatoarele:

Automobile Dacia:
- Nr carnete cu certificate de proprietate:3
- Nr certificate de proprietate: 15
- Nr cupoane nominative de privatizare: 1

Feroneria Arad. Carnete 1, Certificate 5, Cupoane 1
ASCO Bacau. Carnete 1, Certificate 5, Cupoane 1
Constructii feroviare moldova SA Iasi(2 bucati): Carnete 1, Certificate 0, Cupoane 1

Stiu ca trebuie rezolvat la depozitarul central insa am apealat la dvs in speranta ca-mi puteti spune cat valoreaza fiecar in numarul de actiuni curente.
Pentru a cantari daca merita efortul unui dialog cu depozitarul central sau nu.

Multumesc

Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2015
grandanat, utilizator
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 21:37, 4 Iunie 2015
Societatile respective nu sunt cotate pe bursa.
Faceti un efort propriu si cautati pe net eventuali cumparatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni mostenite Farkas Traian Farkas Traian In urma procesului national de privatizare bunica mea a intrat in posesia unor actiuni. Aceasta a decedat si pe baza certificatelor de mostenitor ulterioare ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)