avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintari, insulte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintari, insulte

Buna seara
ajutati-ma,ce sa fac?fiica mea a avut o relatie de 5 ani cu un tip,in anul 2013,a rupt relatie cu el ca nu mergea(mentionez ca nu au fost logoditi,nu au locuit impreuna),si a plecat in strainatate cu ideea sa scape de el, dar tipul nu vrea sa admita ca s-au despartit si ii trimite mesaje de amenintare si o insulta (mentionez ca a schimbat deja de 2-3 ori numarul de telefon dar nu stim cum face rost de nr si continua mesajele),va rog sa-mi da-ti un sfat ce pot sa fac.multumesc

În cazul în care această hărțuire nu încetează, chiar dacă făptuitorul este îndemnat să înceteze , se poate depune o plângere penală, iar dovada fiica dvs. o poate face cu acele mesaje de pe telefon, pe care le poare printa. Plângerea se poate depune în termen de 2 luni de la data cunoașterii făptuitorului, conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire din partea cumnatilor noss noss buna seara...am si eu o problema cu fratii lla nevasta mea care sunt in italia si tot suna si tot ameninta si tot streseaza pe toata lumea cu mesaje si ... (vezi toată discuția)
Amenintari ,injurii primite pe telefonul mobil lulita lulita fiica mea primeste ff des amenintari ,injurii ,cuvinte obscene pe telefonul ei ,dar mai nou imi sunt trimise si mie mesaje ca apoi sa se scuze si sa spuna ca ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala viorelv viorelv La infracțiunile de hartuire si amenințate săvârșite prin apeluri telefonice și mesaje locul savarsirii infractiuni este localitatea de unde se fac ... (vezi toată discuția)