avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Competenta teritoriala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Competenta teritoriala

La infracțiunile de hartuire si amenințate săvârșite prin apeluri telefonice și mesaje locul savarsirii infractiuni este localitatea de unde se fac apelurile sau se trimit mesajele, sa se stie localitatea unde se va face plangere, va rog să-mi raspunde-ti ?Dar in conditiile in care nu se poate sti exact locatia celui care trimite mesajele unde se va face plangerea de hartuire, amenintare ?
Ultima modificare: Luni, 29 Iunie 2020
viorelv, utilizator
Cel mai recent răspuns: viorelv , utilizator 14:46, 29 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti in functie de locuinta persoanei vatamate.
Se mulțumește dar in situatia in care primește mesajele intr-o alta localitate decat cea de domiciliu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati spus ca nu stie de unde primeste. Daca stie de la cine, poate depune in functie de domiciliul faptuitorului.
Se mulțumește , domnule avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala - mesaje sms Florentina04 Florentina04 Buna ziua, Am nevoie de un sfat, daca primesc mesaje cu amenintari si injurii din partea cuiva pe telefonul mobil, pot depune plagere penala? Ar ... (vezi toată discuția)
Hartuire telefonica vasileU vasileU in urma cu vreo 12 ani fiica mea a avut o relatie de concubinaj cu un baiat .totul s-a terminat de atunci fiica mea s-a casatorit legitim are un baietel de 10 ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau in judecata facebook chucki chucki Buna ziua. Astazi pe facebook, in timpul unei postari pe o pagina publica, am fost injurat de nenumarate ori, amenintat cu moartea (direct si indirect) fara ca ... (vezi toată discuția)