avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cladire veche, daramata
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cladire veche, daramata

Buna ziua.
Am vazut un topic pe site-ul dvs, din 2011.
Revin cam cu aceeasi intrebare: Ce demersuri trebuiesc facute pentru a scoate de pe rol o cladire care a cazut?
Mentionez ca acea cladire a fost construita pe o fundatie din beton dar cu pereti si tavan din lemn, utilizata ca magazie.
Se fac aceleasi demersuri atat pentru persoana fizica cat si pentru persoana juridica?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mkam , utilizator 11:29, 6 Ianuarie 2014
Demersurile pentru scoatere de pe rol bun imobil sunt similare, atat pentru persoane juridice cat si cele fizice
Pentru scoatere din evidenta fiscala de bunuri imobile sunt necesare
-Cerere pentru scoaterea din evidentele fiscale exista formular tip,
-Actul de vanzare – cumparare, de donatie, sentinta civila definitiva si irevocabila, etc.
-Autorizatie de demolare si proces verbal de receptie/de desfiintare
-Actul de identitate solicitant
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa fara autorizatie de constructie lore_isac lore_isac Buna ziua, v-as ruga sa ma indrumati ce cale legala as putea urma pentru a intra in legalitate cu constructia unei anexe in curtea proprie. Mai exact: in ... (vezi toată discuția)
Impozite locale pentru o cladire darapanata risteafl risteafl Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca se plateste impozit la primarie pentru o cladire , care s-a daramat in timp ca urmare a intemperiilor .Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Dubla taxare/valoare de inventar Undertaker Undertaker Am si eu 2 intrebari: 1. Stie cineva vreun text legal care sa interzica expres dubla impozitare/taxare? As vrea un raspuns mai detaliat gen art. nr... din ... (vezi toată discuția)