avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie proces verbal respinsa prin exceptie de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie proces verbal respinsa prin exceptie de prematuritate a cererii

Buna ziua. Am contestat in toamna lui 2013 un proces verbal contraventional. Cererea a fost depusa inainte sa primesc procesului verbal contraventional (care nu venise acasa, dar stiam ce contine). Instanta a respins contestatia ca fiind prematura, dar a sugerat depunerea unei cereri - in eventualitatea in care IPJ nu trimite procesul verbal - prin care sa imi elibereze o hotarare judecatoreasca cu care pot circula pe toata perioada in care imi este suspendat permisul.
Intrebarile mele sunt:
Cand pot depune aceasta cerere catre instanta, inainte de expirarea termenului de apel sau in interiorul acestuia?
Trebuie sa astept procesul verbal intai sau pot depune oricum dupa primirea deciziei de la instant?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Am castigat fondul, cum procedez in recurs? comm comm Buna ziua, am o problema cu un pv radar contestat la judecatorie, eram cu familia mergeam in coloana , masina politiei nesemnalizata(logan albastru) a ajuns in ... (vezi toată discuția)
Permis ridicat abuziv mihaimssc mihaimssc pe scurt : Zi de targ auto la iesire din oras . Strada ingusta si dreapta , masini parcate si pe o parte si pe alta ( chiar langa semnele de oprire ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal pentru amenda contraventional pt alcoolemie de 0,03 la suta.merita? Iuliu77 Iuliu77 Buna seara! As avea nevoie de ajutor.In data de azi in timpul manevrei de mers inapoi am lovit un autoturism pe care-l nu am observat in retrovizor.(conform ... (vezi toată discuția)