avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa permis auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa permis auto

Am doua intrebari care sper sa fie la subiect:

1) Daca platesti "taxa permis auto" (care inteleg ca este taxa pentru producerea documentului respectiv) si iti expira scoala auto, deci practic nu ti se mai elibereaza permisul, este legal sa fi platit acea taxa? Ar trebui returnata ?

2) Legat de prima intrebare, daca repeti scoala auto, te poti folosi de prima taxa platita?

Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 23:26, 6 Ianuarie 2014
Daca se repeta scoala se poate folosi taxa platita prima oara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii redobandire permis auto ContSters68065 ContSters68065 Am cateva intrebari la care nu pot primi raspuns bazat pe litera legii: 1.pentru redobandirea permisului auto mai este nevoie sa urmez cursurile unei scoli ... (vezi toată discuția)
Taxe achizitie masina sh mihailccc mihailccc Buna ziua, Caut sa cumpar o masina sh, fiind prima oara cind fac acest lucru si pentru ca prin forum nu am gasit raspunsuri am citeva intrebari legate de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate scoala de soferi jacquelline jacquelline As dori sa stiu care este valabilitatea pentru scoala de soferi (nr. de inregistrare al dosarului dat la inscrierea la scoala este 28.04.2012, fisa medicala ... (vezi toată discuția)