avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu medical

Am terminat concediul medical cel de 126 de zile de la nastere copil, după care am sa mai lucrez o perioada de 2 saptamani si voi intra in concediu medical.Intrebarea mea este cum mi se va calcula noul concediu medical.

Alte discuții în legătură

Cum se face plata concediului prenatal dupa concediu de 2 ani pentru cresterea primului copil? marmota_flo marmota_flo Buna ziua! Voi naste la sfarsitul lunii decembrie al doilea copil. Primul copil implineste 2 ani pe 21 octombrie iar eu am dreptul sa intru in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si lauzie raluca1823 raluca1823 Buna, sunt un pic nelamurita intr-o chestiune. Pe data de 20 oct mi se termina concediul prenatal de 84 de zile. Doctorita mea s-a inselat in privinta ... (vezi toată discuția)
Depasire nr zile concediu de maternitate - nastere dupa dpn ContSters261311 ContSters261311 Buna ziua, Sunt intr-o situatie mai neobisnuita: dupa o sarcina mai dificila, care m-a determinat sa intru in concediu din saptamana 28 (84 de zile inainte de ... (vezi toată discuția)