avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

Am o fiica de aproape 19 ani, care este in clasa a XII-a (apoi cu siguranta va urma o facultate), iar tatal ei lucreaza in Danemarca cu forme legale. Cum ar trebui sa procedez pentru ca fiica mea sa primeasca o pensie de intretinere conform cu veniturile realizate de tatal ei in tara unde lucreaza?
Sa introduceti o actiune in instanta avand ca obiect fie stabilire, fie majorare pensie de intretinere, indicand instantei locul de munca al tatalui si facand dovada ca fiica sa majora se afla in continuarea studiilor la zi.

Cererea tb facuta de fiica dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere pentru elevul major! nicole71 nicole71 Buna ziua! Fiica mea implineste 18 ani luna viitoare si este eleva in clasa a XII-a.In urma divortului mi-a fost incredinta prin hotarare de divort spre ... (vezi toată discuția)
O familie în care cei doi părinți sunt divorțați are 2 copii, ... David2509 David2509 O familie în care cei doi părinți sunt divorțați are 2 copii, o fiică şi un fiu. Copiii rămân sub îngrijirea mamei, tatăl fiind obligat la plata ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere copil major, care urmeaza cursurile unei scoli ContSters198982 ContSters198982 Bună ziua! Sunt mama unei majore, încă elevă. Am înaintat acțiune în justiție pentru acordarea în continuare a pensiei și avem termen ... (vezi toată discuția)