avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... formular modif timp de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

formular modif timp de lucru

Buna ziua!
Ma poate ajuta cineva cu un formular de reducere a timpului de lucru de la 8 ore la 4 ore?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: alinaion82 , utilizator 16:36, 8 Aprilie 2009
Domnule Director/ Doamna Directoare,

Subsemnata ............., salariata a societatii ............., in functia de............., solicit reducerea timpului de lucru de la .... ore pe zi la .... ore pe zi, reducere la care am dreptul datorita faptului ca sunt gravida, conform OUG 96/2003 Art. 13.



Anexez la prezenta cerere scrisoarea medicala eliberata de medicul de familie Dr. ............, eliberata in data de ...........

Va multumesc!

Data Semnatura
:)) Va multumes frumos pt raspuns, dar ma ref la un formular tip emis de societate catre ITM. Adevarul este ca nu am fost foarte explicita.
In cazul in care doriti reducerea timpului de lucru din calitatea de angajator, atunci trebuie sa redactati un act aditional la contractul individual de munca. Un model de act aditional ar fi urmatorul:



ACT ADIŢIONAL
nr. ...... din data de .......



La contractul individual de muncă
înregistrat la I.T.M. al jud. Prahova
sub nr. ......... din data de ..............

Încheiat astăzi, ...................... între:

 S.C. .............................. S.R.L., cu sediul în .............., ................., nr. .........., judeţul ............., înregistrată la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului sub nr. .................., cod unic de înregistrare ............., reprezentată legal prin ...................... având funcţia de administrator, în calitate de Angajator

şi

 Dl. .................., cod numeric personal ................, domiciliat în .................., .................., nr. ..........., judeţul ..........., posesor al actului de identitate ...... seria ...... nr. .........., eliberat de ................. la data de .................., în calitate de Salariat.

Prin prezenta părţile convin de comun acord modificarea contractului individual de muncă înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă al jud. .................. sub nr. ........... din data de ...............


Astfel,
• Se modifică norma de lucru, de la ....h/zi la ....h/zi, modificându-se astfel punctul H – Durata muncii, al contractului colectiv de muncă şi va avea următoarea formă:

1. O fracţiune de normă, durata timpului de lucru fiind de ....ore/zi, .... ore/săptămână.
2. Repartizarea programului de lucru se face după cum urmează: ore zi, în intervalul: ....................
3. Programul de lucru se poate modifica în condiţiile regulamentului intern/contractului colectiv de muncă aplicabil.
4. În cazul fracţiunilor de normă, nu se vor efectua ore suplimentare, cu excepţia cazurilor de forţă majoră sau pentru alte lucrări urgente destinate prevenirii producerii unor accidente sau înlăturării consecinţelor acestora.


Clauzele modificate prin prezentul act adiţional îşi produc efectele începând cu data de .................

Restul clauzelor contractului individual de muncă rămân neschimbate.

Prezentul act adiţional se încheie în 3 exemplare, câte unul pentru fiecare parte semnatară şi 1 ex. pentru I.T.M. al mun./jud. ...........................


Angajator, Salariat,
S.C. ................................ S.R.L.
Administrator,
......................... ..........................





………………………………...... ………………………………........
Am atasat un model de act aditional si la documente utile, daca doriti descarcati-l de acolo si il puteti edita cu datele dumnevoastra.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model act aditional modificare salariu andreea_lazar andreea_lazar Buna ziuaimi puteti da un model de act aditional de marire salariu ? multumesc (vezi toată discuția)
Contract individual de munca maiamaria maiamaria are cineva un model de CIM dupa noul Cod al Muncii (vezi toată discuția)
Intrebare angella angella lucrez la o societate la care statul este actionar majoritar.am fost angajata cu 4 ore/zi. acum vrea sa ma angajeaza cu 8 ore+majorare de salariul.deocamdata ... (vezi toată discuția)