avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amanare noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amanare noul cod penal

Noul cod penal care intra la 1 februarie poate sa se amane? Adika este sigur ca intra la 1 februarie? Va rog sami spuneti..
Este aproape sigur că va intra la 1 februarie.Trebuie însă să avem însă unele rezerve, pentru că ne-am obișnuit cu amânările deja.Dacă ar fi să existe o amânare, aceasta nu ar fi decât una scurtă, în opinia mea și nu pentru motive majore, pentru că deja se fac tot felul de demersuri în vederea pregătirii intrării în vigoare a noilor coduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul civil/codul penal/codul de procedura civila/codul de procedura penala haller haller Buna ziua! va rog sa-mi spuneti si mie daca au intrat in vigoare noile coduri (civil/penal/de procedura civila/de procedura penala)! Va multumesc! (vezi toată discuția)
Noul cod de procedura civila va intra in vigoare la 1 iunie 2012 Roland Mindrila Roland Mindrila Noul Cod de procedura civila va intra in vigoare la 1 iunie, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu: \"In 2012 vom ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal anemary29 anemary29 intra sau nu in vigoare de la 1 sept?sau ce se intampla stie cineva ceva? (vezi toată discuția)