avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Contract de protejare al portofoliului?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Contract de protejare al portofoliului?

Buna ziua

Sunt designer grafic (liber profesionist) si am fost contactat de un agent din strainatate pentru o colaborare. Ei doresc ca eu sa le dau portofoliul meu de lucru ca sa isi extinda aria de afaceri pe baza portofoliului meu cu promisiunea ca, contractele obtinute sa fie lucrate de mine.

Intrebarea mea este daca exista un contract sau intelegere in scris prin care eu pot sa imi protejez portofoliul contra utilizarii lui fara a folosii serviciile mele.

Daca este nevoie de mai multe detalii va rog sa specificati. :)

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Liber profesionist (freelancer) sau pfa/ii M4x1m_Bogdan M4x1m_Bogdan Buna ziua, Doresc sa stiu care din cele 2 optiuni este mai avantajoasa pentru mine, Liber profesionist sau PFA/II. Eu am cochetat de ceva vreme cu site-urile ... (vezi toată discuția)
Protejare formula si pseudonim Cuscco Cuscco Cuscco Cuscco Buna seara, Doresc sa folosesc un pseudonim pentru un e-book pe care vreau sa-l public pe amazon. Cum fac sa imi protejez o formula A = O+M (Amicitia = ... (vezi toată discuția)
Intrebare avocat drept comercial adrianot adrianot Buna ziua.Sunt un proaspat absolevent cu o idee de afaceri,ca sa zic asa. In momentul de fata lucrez la realizarea unui site care urmeaza sa ofere publicitate ... (vezi toată discuția)