avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pierderea registrului zilnic casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pierderea registrului zilnic casa de marcat

Buna ziua, am pierdut cateva jurnale electronice -rapoate zilnice de la casa de marcat. ce se poate face? l-a sfarsitul raportului zilnic de pe bonul de marcat apare un total general deci se stie suma care ar fi pe celele ce s-au pierdut. cum procedez sa inregistrez in contabilitate? - este vorba de un II in sistem real.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:09, 7 Ianuarie 2014
Nu aveti rola martor de la casa de marcat? Faceti copii xerox si atasatile la registrul jurnal de incasari si plati. Oricum mai aveti si raportul scos la sfarsit de luna pe care sa-l pastrati si unde se vede incasarile din acea perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare bon fiscal musyhany musyhany buna,am si eu o problema.daca se anuleaza bonul fiscal,firma la care lucrez isi poate da seama de acest lucru? (vezi toată discuția)
Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)
Casa de marcat cu jurnal electronic rdi rdi Buna ziua Tocmai ma pregateam sa cumpar o casa de marcat si am gasit pe Internet un anunt ca dupa primul semestru 2014 toti comerciantii trebuie sa aibe casa ... (vezi toată discuția)