avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obtinere alocatie pentru copil - formular 411
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obtinere alocatie pentru copil - formular 411

in urma divortului am obtinut custodia copilului de 16 ani .
am inaintat actele pentru obtinerea diferentei de alocatie pentru perioada lucrata anul trecut din aprilie in octombrie
pentru ca ex sotul are o perioada lucrata mai mare,in strainatate, de 5 ani ,in cazul in care ii cedez custodia copilului ,primeste alocatia din ultimii 5 ani ?
il afecteaza cu ceva faptul ca eu primesc ptr perioada mentionata?
multumesc

Alte discuții în legătură

Renuntare custodie anizi anizi Buna ziua! Sunt divortata de 7 ani si am custodia copilului meu in varsta de 13 ani.Tatal lui este stabilit in Australia de 5 ani si de 1 an este cetatean ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil lala1307 lala1307 Am si eu o dilema..sunt insarcinata in 7 luni si lucrez la o societate de telefonie fixa de 6 luni..ar trebui sa intru in concediu prenatal incepand cu 31 ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat incasata in germania de catre fostul sot, nu a ajuns niciodata la copii!!! dia_dia45 dia_dia45 buna, v-as ruga sa ma consiliati in legatura cu o problema mai dificila...!!! Sunt divortata de fostul sot de 5 ani aprox, iar el lucreaza legal de mai bine ... (vezi toată discuția)