avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces - schimbare adresa domiciliu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces - schimbare adresa domiciliu

Buna ziua ! Va rog frumos sa-mi spuneti daca eu, in calitate de reclamant, in cadrul unui proces, imi schimb domiciliul pe alt judet dosarul se trimite la instanta din judetul respectiv sau ramane in judetul unde a fost deschis procesul initial ? Se poate sa se trimita legal la noua adresa de domiciliu din alt judet dosarul ? Va multumesc anticipat si astept un raspuns !
Cel mai recent răspuns: Alex Niculescu , Consilier juridic 13:23, 7 Ianuarie 2014
chiar daca rclamantul isi schimba sediul , competrenta instantei ramane aceeasi. trebuie sa prezentati noua adresa penrtu a primi comunicarile instantei.
Buna ziua, dumneavoastra veti primi documentele procedurale acolo unde doriti........ procesul insa, se va judeca unde este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum este corect si care este diferenta? ContSters40598 ContSters40598 Cum este corect: domiciliul procedural (sediu procedural) sau domiciliul procesual (sediul procesual) ales la adresa ... ? Este diferenta intre domiciuliul ... (vezi toată discuția)
Procedura de judecata riki1 riki1 Buna ziua, Poate exista un proces civil in care paratul nu a fost citat si actul de identitate este expirat? (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare feel feel Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu o contestatie in anulare. Am introdus o contestatie in anulare pe motivul ca procedura de citare nu a fost ... (vezi toată discuția)