Cum este corect: domiciliul procedural (sediu procedural) sau domiciliul procesual (sediul procesual) ales la adresa ... ?
Este diferenta intre domiciuliul procedural si cel procesual ?
:coffee:
Si eu la fel doar ca...adversarul meu zice (debitor intro procedura) ca are domiciliul procedural ales la ...
Nu este nicio diferenta ? Ca io am invatat ca unul este actul procedural si altul este cel procesual. Nu?
Si eu la fel doar ca...adversarul meu zice (debitor intro procedura) ca are domiciliul procedural ales la ...
Nu este nicio diferenta ? Ca io am invatat ca unul este actul procedural si altul este cel procesual. Nu?
Da, este diferenta. Nu stiu cat de important este de stiut dar...fiecare cum apreciaza.
Eu spun sediu/domiciliu procesual ales.
Actul de procedura este atat o operatie juridica cat si inscrisul care o constata. (doctrina- orice act facut pentru declansarea procesului , in cadrul si in cursul procesului civil, de catre instanta, parti, participanti , legat de activitatea procesuala a acestora)
in insolventa termenul se refera la procedura insolventei...
procedura "procedere'a avansa, a merge inainte, procedura civila vs. drept procesual civil.
Dreptul procesual civil = procedura civila, jurisdictie si teoria actiunii civile.(deci procedura este doar o parte)
Discutam in schimb despre norme procesuale, despre cadrul procesual, despre calitate procesuala, despre acte procesuale de dispozitie ( renuntarea la juecata, la drept).
Nu am vrut sa va plictisesc.
av. Ileana Schwarz
etc.