avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Merci, avocat Romascanu, din acest motiv am stat 6 luni pana sa introduc o actiune in instanta.Nu m-am inteles cu clientul cu privire la domiciliu ( ales ,etc).
In final am ajuns la concluzia ca nu conteaza ( nu de alta dar se prescria actinea)
Mihnea 58, concluzia care se degaja este ca nu conteaza.Doar sa nu se prescrie actiunea.
avocat Claudiu Lascoschi
:rofl: =D> mi-a placut cea cu clientul... noroc cu prescriptia ca altfel se mai gandea...
Din momentul in care partea si-a ales un alt domiciliu decat cel initial, sau si-a schimbat domiciliul si a adus la cunostinta instantei aceasta schimbare, toate actele de procedura ii vor fi comunicate la noul domiciu (deci si in recurs, nu numai in apel).
Insa dupa ce procesul s-a incheiat, consider ca notificarile si actele ulterioare se vor comunica la domiciliul stabil. N-am gasit nici prevedere, nici comentariu (dar mai caut :">), insa logic gandind :hm:, si luand in considerare ca acel domiciliu a fost ales pentru comunicarea actelor procedurale in acel proces, iar nu pentru comunicarea altor acte ulterioare judecatii nu prea vad alta posibilitate.
Daca insa partea a indicat instantei un alt domiciliu ca urmare a schimbarii domiciliului stabil initial (de exemplu s-a mutat) atunci si notificarile etc. se vor transmite la noul domiciliu.