avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Domiciliul ales pentru comunicare acte procedurale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Domiciliul ales pentru comunicare acte procedurale

Va salut,

Urmand sa lipsesc o perioada mai lunga din tara si avand un proces pe rol,voi solicita instantei sa-mi comunice actele procedurale,citatii,etc. pe adresa unui cunoscut.Intrebarea mea este daca este corect sa denumesc aceasta adresa "domiciliu ales",si daca trebuie trecut si numele proprietarului locuintei,sau este suficienta numai adresa? Din cate imi amintesc formula este: "Subsemnatul... cu domiciliul ales la...."
Precizez ca persoana la care se vor face comunicarile nu este avocat,ci pur si simplu o cunostinta.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 15:55, 19 Noiembrie 2011
da, este corecta formularea de "domiciliu ales". Trebuie sa specificati adresa postala corecta precum si numele persoanei insarcinate cu ridicarea corespondentei in numele dvs. Aceasta persoana poate fi diferita de proprietarul locuintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie de la tribunal ... Adevar1 Adevar1 Buna ziua, Am primit recent următoarea citatie de la Tribunal. Pana acum cazul era in Apel. Eu fiind apelant. C I T A Ţ I E Stimată ... (vezi toată discuția)
Domiciliul ales pentru citare si comunicari. Artigas Artigas Va salut, In viitorul apropiat voi pleca pentru o lunga perioada din tara,iar actuala mea adresa din Romania nu va ma exista.In vederea comunicarii de catre ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului procesual aidu aidu Vreau sa solicit instantei sa imi trimita toate comunicarile (citatii, hotarari etc.) la CASUTA POSTALA, nu la adresa de domiciliu din buletin. Insa am zeci ... (vezi toată discuția)