avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Domiciliul ales pentru citare si comunicari.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Domiciliul ales pentru citare si comunicari.

Va salut,

In viitorul apropiat voi pleca pentru o lunga perioada din tara,iar actuala mea adresa din Romania nu va ma exista.In vederea comunicarii de catre instanta a actelor de procedura si alte asemenea referitoare la un proces in care sunt parte,doresc sa comunic instantei adresa unei cunostinte la care sa mi se faca respectivele comunicari. Cum trebuie sa procedez,comunic pur si simplu in scris instantei adresa respectiva(este acelasi lucru cu domiciliul ales?) sau mai este necesara vre-o alta formalitate?

Cu stima.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:16, 14 Noiembrie 2011
da,comunicati instantei noul domiciliu unde vreti sa fiti citat,..se numeste sediul ales!
Redactati cerere adresata presedintelui de instanta,in care precizati adresa unde solicitati sa fie comunice actele dispuse de instanta
Formulati cerere similara ca pentru domiciliu ales

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliul ales pentru comunicare acte procedurale Artigas Artigas Va salut, Urmand sa lipsesc o perioada mai lunga din tara si avand un proces pe rol,voi solicita instantei sa-mi comunice actele procedurale,citatii,etc. pe ... (vezi toată discuția)
Urgentare comunicare sentinta civila prdcristi prdcristi Cum pot urgenta comunicare unei sentinte civile? (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila LexyaAlexya LexyaAlexya Buna, In urma divortului pronuntat in decembrie 2011, intelesesem ca hotararea judecatoreasca va fi trimisa prin posta la adresa de domiciliu. Intre timp, am ... (vezi toată discuția)