avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... schimbarea domiciliului procesual
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

schimbarea domiciliului procesual

Vreau sa solicit instantei sa imi trimita toate comunicarile (citatii, hotarari etc.) la CASUTA POSTALA, nu la adresa de domiciliu din buletin.
Insa am zeci de procese pe rolul Tribunalului, si nu e practic sa fac cerere la fiecare complet in parte, in temeiul art. 172.
Practic Tribunalul trebuie doar sa spuna agentului procedural ca, atunci cand apare o comunicare pt mine, sa o trimita la casuta postala, si nu la adresa de domiciliu. Este posibil, si daca da, cum?
Buna ziua,
Singura posibilitate este aceia de a formula cerere in fiecare dosar aratand noul domiciliu procesual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea hotararii instantei de fond Artigas Artigas Va salut, Intr-un dosar in care am calitatea de parat,instanta de fond si-a motivat in sfarsit hotararea dupa mai multe luni de la pronuntare,dar cu toate ... (vezi toată discuția)
Citatie de la tribunal ... Adevar1 Adevar1 Buna ziua, Am primit recent următoarea citatie de la Tribunal. Pana acum cazul era in Apel. Eu fiind apelant. C I T A Ţ I E Stimată ... (vezi toată discuția)
Comunicare preaviz desfiintare post ContSters61319 ContSters61319 Buna ziua, Care este procedura care trebuie indeplinita pentru comunicarea unei decizii de desfiintare a unui post? Unui angajat i sa trimis o edcizie de ... (vezi toată discuția)