avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Contractele de asistenta ale stagiarilor
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Contractele de asistenta ale stagiarilor

Va rog din suflet lamuriti-ma si pe mine cum sa procedez pt ca din pacate nu primesc raspunsuri de nicaieri. Sunt avocat stagiar colaborator iar prin contractul de colaborare mi s-a acordat dreptul de clientela poprie. Am inteles ca trebuie sa incheiei contractele de asistenta in numele formei de exercitare a profesiei si sa fac mentiunea client personal. Dar nu inteleg cum procedez cu chitantele le tai pe numele meu si cu CIF-ul meu sau pe numele societatii profesionale pentru clientii proprii?

Cel mai recent răspuns: Numantere Deloc , Avocat 10:38, 9 Ianuarie 2014
Chitantele le tai tot pe societate, apoi societatea iti da tie banii dupa cum v-ati inteles ( societatea scrie pe chitanta retrocedare onorariu). Eu asa stiu, la mine asa se facea.
conform modelului de contract de asistenta publicat pe siteurile barourilor acolo la prima parte scrie "forma de exercitare a profesiei" unde scrii numele maestrului tau gen "CABINET AVOCAT POP ION" si dupa aceea scrie "prin ...." adica "prin AVOCAT COLABORATOR ANAMARIA2014". banii de la client ii primesti tu, tu ii dai factura din chitantierul tau, tu platesti taxele pe bani.e simplu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat stagiar colaborator marachi marachi As dori sa ma ajute cineva cu niste raspunsuri. Sunt si eu una dintre persoanele norocoase care am promovat examenul de admitere in barou dec 2008 si as dori ... (vezi toată discuția)
Poate un avocat stagiar - colaborator sa aiba clientela proprie ... claudiu091 claudiu091 Poate un avocat stagiar - colabortor sa aiba clientela proprie in interiorul formei de exercitare a profesiei la care colaboreaza? Multumesc! (vezi toată discuția)
Registre avocati B06D4N B06D4N Am inteles ca ne trebuie registre gen: - Un registru de încasări şi plăţi (cod 14-1-1/b); - Un registru inventar (cod 14-1-2/a) Daca stie cineva de ... (vezi toată discuția)