avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN pt incarcare electronica a cartelelor ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN pt incarcare electronica a cartelelor telefonice

Buna ziua,
As dori sa stiu ce cod CAEN s-ar potrivi cel mai bine pentru activitatile de incarcare electronica a cartelelor telefonice, dar si vanzarea unor cartele reincarcabile.
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Cod caen incarcare electronica telefon michacomsa michacomsa care este codul caen indicat pentru activitati de incarcare electronica cartele telefonice si comercializarea cartelelor telefonice? multumesc (vezi toată discuția)
Furat prin reancarcare sms de un fals operator de telefonie valhal valhal am fost pacalit de un fals operator de telefonie mobila, caruia i am reincarcat cu 3 sms uri doua cartele de la aceeasi retea de telefonie. valoarea cu care am ... (vezi toată discuția)
Blocare sim cosmote de catre o persoana necunoscuta Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Ieri mi-a fost blocata cartela de Cosmote desi eu nu am solicitat acest lucru. Am sunat la relatii cu clienti sa intreb ce se intampla de nu pot ... (vezi toată discuția)