avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... E penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

E penal?

Daca-i spun la procuror "daca ma mai acuzi o singura data fara probe, pun mana pe un topor si te las lat" e amenintare/ultraj?
Cel mai recent răspuns: saaaaaaaaapoiii , utilizator 15:58, 9 Ianuarie 2014
Este ultraj si o atitudine total nepotrivita, va sfatuiesc sa nu o faceti.
M-am saturat sa-mi dea amenzi administrative pe banuieli!
Aceste soluţii ale procurorului sunt supuse controlului ierarhic, împotriva soluţiilor procurorului de netrimitere în judecată se poate face plângere la procurorul ierarhic superior, iar în cazul în care acesta o respinge aveti dreptul de a sesiza instanţa de judecata.
Si pe aia ii doar fix in cot! crede-ti-ma!
Aveti la dispozitie posibilitatea eleganta de a sesiza CEDO daca va tot incalca drepturi si libertati fundamentale.
Atacati solutia parchetului si apoi mergeti la CEDO.
Aveti posibilitatea de a sesiza si CSM daca procurorul este partinitor.

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu pentru procuror ContSters327384 ContSters327384 Buna ziua ! Am facut contestatie impotriva solutiei de clasarare a prim procurorului parchetului x , la procurorul ierarhic superior .... Dupa ce au ... (vezi toată discuția)
Se poate depune plangere penala ? ContSters327384 ContSters327384 Buna seara ! SA va zic pe scurt ! Contestatie la judecata pentru netrimitere/neurmarire penala ! Am avut primul termen acum 2 saptamani si au amanat din cauza ... (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare a u.p - lipsa de respect a prim procurorului bagobond bagobond Am o problema, cu un prim procuror (care in speta, nici nu prea da pe la serviciu !!! ). Am formulat in urma cu cateva luni o cerere de urgentare a U.P. ... (vezi toată discuția)