avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renunțarea la apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renunțarea la apel

prin sentinta civila se respinge ca nefondata plingerea contravetionala formulata de catre subseminatul,inpotriva procesului verbal de contraventie din 03.09.2013,intocmit de catre I.P.J Tulcea,Serviciul Rutier.intrebare: in cazul in care am facut apel la instanta pentru rejudecare,pot intrerupe demersul dosarului si sami asum raspunderea pentru savirsirea contraventiei,binenteles cu plata amenzii respective si depunerea carnetului de conducere pe 1 (una ) luna zile conform p.v de contraventie. va multumesc anticipat
Da, puteti dar numai la momentul in care primiti citatia cu termenul fixat de instanta.

Atunci va prezentati la termen la instanta si, in fata instantei precizati ca va retrageti recursul.

Instanta va pronunta o hotarare tinand cont de vointa dvs. apoi, dupa ce veti afla pronuntarea, va puteti duce sa predati carnetul si sa achitati amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala respinsa sometester sometester Am pierdut un proces ca urmare a unei plangeri contraventionale. Sentinta a fost data in data de 17.01.2012 si este definitiva si irevocabila insa eu nu am ... (vezi toată discuția)
Apel plangere contraventionala respinsa ca nefondata tico2000xxl tico2000xxl Buna ziua. La data de 12-09-2013 Judecatoria Suceava mi-a respins ca nefondata plangerea contraventionala cu drept de apel in 30 de zile. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Evacuare sau nu ? cat termen mai am ? adibulbi adibulbi As dori sa stiu cat timp mai am la dispozitie de la admiterea cererii de incuviintare si dispunerii evacuarii . Am o problema mult mai delicata , care ma ... (vezi toată discuția)