avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despre liberarea conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Despre liberarea conditionata

Dupa actualul cod se poate elibera dupa orice regim de executare a pedepselor, iar dupa noul cod se poate elibera numai de la semideschi si deschi, intrebarea mea este: Daca se poate elibera de la regim inchis la intrarea in vigoare a noului cod penal, beneficiind de legea cea mai blanda adica acest cod care este in vigoare acum? Deoarece in februarie intra in comisia de eliberare si nu are timp sa schimbe regimul de executare.

Alte discuții în legătură

Liberare condiționatã - indeplinirea conditiilor melinaR melinaR nepotul meu intra in comisia de eliberare conditionata in ianuarie 2014 ce sanse are dacacomisia ii respinge eliberarea pentru ca sigur asta fae la primul ... (vezi toată discuția)
noul cod penal sofiaelena sofiaelena va rog sa-mi spuneti daca noul cod penal intra in vigoare pe data de 1 octombrie 2011? prietenul meu savarseste o pedeapsa pentru inselatorie. la comisie i-au ... (vezi toată discuția)
In legatura cu noul cod penal ... ContSters71772 ContSters71772 Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: -Daca in noul cod penal nu exista o infractiune pentru care a fost condamnata o persoana sub legislatia vechiului ... (vezi toată discuția)