avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Schema piramidala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Schema piramidala

Buna ziua !
As dori sa primesc ceva informatii cu referire la schemele piramidale. Ma intereseaza in mod cert , in cazul in care sunt un lider al unei organizatii ce se bazeaza pe o schema piramidala , care sunt pedepsele aplicate acestui tip de organizatie.
Pe scurt , daca infiintez o schema piramidala , ce pedepse penale primesc ? Este infractiune ? Risc inchisoarea ? Daca da , aproximativ cat?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 13:45, 8 Ianuarie 2014
inselaciunea, delapidarea, astea sunt infractiuni.

depinde ce intelegeti prin schema piramidala
si ce pedepse se primesc? amenda ? inchisoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

care este certitudinea....baroul constitutional este legal sau nu? ContSters62871 ContSters62871 As vrea sa aflu care dintre barouri au ramas legal constituit, cel constitutional sau cel traditional dupa noua legislatie si care sunt argumentele? (vezi toată discuția)
Inselaciune sau delapidare copiator copiator in ce categorie este incadrata sustragerea de bani de la societate prin cardurile altor persoane ? suma este de aproximativ 200.000 eur si care este pedeapsa ... (vezi toată discuția)
înºelãciune sau fals??? ContSters77368 ContSters77368 Bună ziua. Pe scurt am să povestesc cele întânplate cu rugămintea ca să mă îndrumaţi ce să fac. În anul 2006 mi-am falsificat c.i prin aplicarea ... (vezi toată discuția)